maanantai 7. heinäkuuta 2014

64 Days

Noin kaksi kuukautta lähtöön ja mitäs olen tässä kesällä tehnyt lähtöni eteen? Jos rehellisiä ollaan niin aivan liian vähän. Olen selvittänyt muutamien Irlanti-kontaktien kautta, millä alueella kouluni sijaitsee (Dublin 8), mikä alua on keskusta (Dublin 2) ja mistä minun tulisi etsiä asuntoa. Ainiin ja kävin ihailemassa matkalaukkua jonka aion matkalle ostaa : D Todella huimaa edistystä.

Vakuutuksia en ole vielä selvittänyt, puhelinliittymän kohtaloa suomessa, ostanut sitä matkalaukkua, varannut hostellia enkä löytänyt asuntoa. Asuntoja olen kyllä katsellut, mutta alan saada pientä pakokauhua sen suhteen, ettei sopivaa asuntoa vain löydy ennen lähtöä. Todellisuus on luultavasti siis ainakin viikon verran hostelliasumista ja rukoilua siitä, että löydän asunnon syksyksi. Asunnon löytäminen Dublinista neljäksi kuukaudeksi rajatuilta alueilta kun ei todellakaan ole helppoa. Lähes kaikki vuokra-asunnot ovat yli vuodeksi, kalliita tai vapautuvat heti. Mistäpä siis inhimillisen hintainen, syyskuussa vapautuva vuokra-asunto? Toivottavasti sellainen nyt tulisi vastaan.

Musta ei vieläkään tunnu siltä, että olisin lähdössä. Ajatus on edelleen naurettava, vaikka lähdöstä on puhuttu nyt kaverienkin kanssa enemmän ja mietitty koska ihmisiä tulisi käymään. Koululta vain ei ole tullut mitään tietoa lomista yms mikä vaikeuttaa vierailijoiden saapumisen suunnittelua huomattavasti. Ja tietenkin se asunnon puute xD

Lisäksi tänään töissä tuli yht äkkiä mieleen niinkin arkinen juttu kuin ruoka ostokset. Eihän siellä ole mitään Prsimaa, saati mitään tuttuja merkkejä hyllyllä! Toisinsanoen ei mitään tietoa onko tuote hyvä ja halpa, huono ja halpa, kallis ja hyvä vai kallis ja huono. Tämän lisäksi inhoan jo Lidliäkin kauppana, ja siellä varmaan kaikki kaupat muistuttavat Lidliä, saan varmaan jonkun kohtauksen kauppaa etsiessä..

Noh tällä viikolla on pakko selvittää ainakin vakuutukset, laukun voisi käydä ostamassa kun tulee palkka, ja puhelinliittymääkin setviä. Nyt ajatukset kuitenkin on kahden viikon päässä olevissa häissä<3 Ihanan kummityttöni vanhemmat menevät naimisiin ja päivästä tulee varmasti ikimuistoinen!

Tulipas taas sekava tarina, mutta piti tulla tänne purkamaan ajatuksia ja samalla saada omaan päähän taottua, että se aika loppuu kohta kesken ja asioita on pakko alkaa hoitaa! Nyt kuitenkin nautin Suomen kesästä (kun se aurinkokin viimein tuli) ja ihanista ystävistäni, jotka nyt ovat niin lähellä, mutta sykysllä niin kaukana<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)