perjantai 23. tammikuuta 2015

Last week in Dublin

Viimeinen viikko Dublinissa meni tajuttoman nopeasti ja osan tästä ajasta vietin myös veljeni seurassa! Viimeiseen viikkon mahtui koti koomailua, kavereiden näkemistä, shoppailua, ulkona syömistä, pubeissa käymistä ja vain Dublinista nauttimista. Viimeiseen viikkon mahtui myös viimeinen koe, paniikkia siitä, että kohta asutaan taas toisessa maassa, epätoivoista pakkaamista, sekä ystävien kanssa ihmettelyä siitä kun kohta kaikki on sitten ympäri eurooppaa.
Postauksessa on paljon kuvia ja osa on tuttuun tapaan pikselisiä, mutta koitetaanpas selvitä ;>


Lähikauppani ;>

Maanantai ja Tiistai meni oikeastaan vaan kotona koomaten, sillä ajattelin loppuviikosta sitten tehdä enemmän kun olo oli jo hieman kipeä. Katselin sarjoja ja koomailin ja yritin lukea viimeiseen kokeeseen huonolla menestyksellä, sekä kirjoittelin pari postausta. Keskiviikkona lähdin iltapäivästä kentälle veljeäni vastaan <3 Kentältä tultiin takaisin käymään kämpälläni ja lähdettiin sitten keskustaan etsimään ruokaa nälkäiselle matkaajalle. Tarkoituksena oli käydä omissa lempparipaikoissa ja päädyttiinkin Bobo'siin hamppareille, ruoka maistui hyvin kummallekkin ja hampparit oli jälleen herkullisia! Ruokailuin jälkeen päädyttiin käymään vielä Temple Barissa muutamille kuuntelemassa live musiikkia, ennenkuin palattiin takaisin asunnolleni. Katseltiin Himymiä ja käytiin nukkumaan sillä veljeni oli vähillä unilla liikenteessä ja univelkoja löytyi vklopun työvuoroista.

 

Torstaina suuntasin aamusta viimeiseen kokeeseni ja veljeni jäi jatkamaan uniaan.Kokeen jälkeen suunnattiin iltapäivästä kohti keskustaa ja kierreltiinkin kaupoissa ja käytiin syömässä Captain Americassa, jossa veljeni nappasi Fish and Chipsin ja itse päädyin jälleen hamppariin :D Oikeasti taas maailman epäterveellisimmät kolme päivää kyseessä! Noh tästä suunnattiin vielä luokseni lataaman akkuja ennenkuin illasta suunnattiin vaihtarikaverieni kanssa sushille Musashiin. Syödessä ja höpötellessä menikin muutama tunti ja tästä päätettiin muutaman vaihtarikaverin kanssa jatkaa vielä pubeihin sillä olihan meillä nyt viimeiset kokeet tehtynä ja koulu ohi! Christina lähti vielä ahkerana lukemaan viimeiseen kokeeseensa kotia kohti.

 

Kahvittelua ja sushia ! 

Me muut päädyimme Auld Dublinerin kautta toiseen pubiin Temple Barissa, jonka nimeä on muista, josta live musiikin loputtua jatkettiin vielä Temple Bariin. Täällä oltiinkin sulkemiseen asti valotikuilla leikkien ja siideristä nauttien ;> Pubin suljettua siirryimme nälkäisinä Eddi Rocket'siin mutustamaan yöpalaa ja kotiin päästiinkin vasta 4am.

Sabine <3

 

Perjantai menikin sitten nukkuessa ja illasta selvittiin Fade Street Socialiin syömään viimeisen kerran tapaksia! Käytiin vielä viimeisen kerran shoppaamassa ja veljeni löysikin muutaman paidan itselleen. Tämän jälkeen suunnattiin takaisin kotiini katsomaan Furious 6, sillä meidän piti herätä 3.30am etsimään veljelleni taxi kentälle, hyrrr! :D

 

 

 

Lauantaina totesin olevani kipeä ja lähes ilman ääntä joten päivä meni kotona peittojen alla, kauppareissua lukuunottamatta, vihreää teetä litkien. Sunnuntaina kävin sitten viimeisen kerran shoppailemassa ja nappaamassa muutaman kuvan keskustasta, mutta palasin muutaman tunnin jälkeen kotiin jatkamaan peittojen alla kuolemista ja aloitinpa pakkailunkin.The Last Day in Dublin

Maanantaina suuntasin aamusta koululle, sitten keskustaan ja takaisin kotiin pakkaamaan ja syömään, sekä laittautumaan iltaa varten! Ilta startattiin kuuden aikaan kun viimeisetkin olivat selvinneet kokeistaan ja otettiin suunta kohti Eddie Rocket'sia, mistä ruokailun jälkeen matka jatkui kohti Whelan's pubia (Ps. I love you -elokuvan pubi). Täällä kasattiin sekalainen vaihtariporukkamme kasaan ja aloitettiin ilta.

 

Whelan'sista ilta jatkui kohti Temple Barin aluetta ja itse Temple Bariin tottakai ;> Täällä juotuamme ja ihmeteltyämme siirryttiin Auld Dublineriin, jossa viihdyttiinkin sitten melkein koko loppuilta hyvän livemusiikin parissa! Kahdentoista jälkeen päädyttiin kuitenki lähtemään vielä Diceys Clubille tanssimaan ja voi luoja miten paljon ihmisiä siellä oli maanantaina!! Kolmikerroksinen pubi oli täyteen ammuttu perinteisiä Dublin Bitchejä (15cm korkkarit, pikkupikku hame& toppi /mekko, kilo meikkiä ja taivaisiin tupeerattu tukka) ja muuta nuorta porukkaa. Musiikki oli kuitenkin hyvää kuten aina ja tanssittiinkin aina puoli kolmen sulkemiseen asti. Sulkemisen jälkeen jatkettiin matkaamme random ruokapaikan kautta kotia kohti. Nukkumaan taisin päästä 4.30am.

 

Saksalaiset ystäväni Maria ja Christina <3 

 

Basic Harcourt Street, kun clubit menee kiinni : D

Tiistaina heräsin 8.30 puoli kuolleena lennolle ja vuokraisäntäni vei minut kentälle, joten säästin taxin hinnan ja selvisin matkatavaroittenkin kanssa ongelmitta. Suuntasin turvatarkastuksien jälkeen starbucksiin aamupalalle ja sitten lennolle nukkumaan. Välilasku minulla oli köpiksessä parisen tuntia ja aika menikin hyvin Victoria's Secretillä shoppaillen ja Joe & The Juice kahvilassa power shakea juoden. Sitten taas lennolle nukkumaan ja kahdeksan aikaan olikin lumisessa Suomessa! ;o

 


PS. Matkatavarat purin suomessa jo samana iltana omille paikoilleen kaappeihin ;>

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)