keskiviikko 14. tammikuuta 2015

The last visitor

Viimeinen, muttei suinkaan vähäisin vierailija on saapunut Dubliniin seurakseni! Lennot varattiin viimeviikolla (tätä hullunmyllyä seurasin itse onneksi etänä Dublinista) ja tänne pääsy varmistui siitä ehkä viikkoa aikaisemmin. Viimemetreille siis mentiin sillä itse lennän Suomeen vain kaksi päivää vieraani lähdettyä! Ajoitus on sinällään hyvä, että viimeisen kokeeni suoritan huomenna aamulla, ja sitten olenkin vapaa nauttimaan viimeisist hetkistä Dublinissa ja mikäs sen parempaa kuin tehdä se hyvässä seurassa!


Mitään sen suurempia suunnitelmia tälle visiitille ei ole vaan mennään aikaslailla fiiliksen mukaan ja katsellaan mitä päädytään tekemään! Varmaan vähän säästäkin riippuen ja tälle vieraalle nähtävyydet ei ole mikään must juttu, ellei se nähtävyys sisällä alkoholia, vitsi vitsi ;> Suunnitelmissa on nyt kuitenkin käydä ainakin syömässä omissa lempparipaikoissa vielä viimeisen kerran ja ehkäpä muutama nähtävyyskin siinä sivussa tutkia! Sellaista rentoa lomailua siis edessä mikä kelpaa minulle paremmin kuin hyvin. Lauantai aamuna onkin iloinen yliaikainen herätys paluulennolle, joten katselaan tuleeko tänä vkloppuna käytyä ulkona sen kummemmin.


Kaikki vaihtarikaverini lukevat viimeisiin kokeisiin, joka monella on maanantaina joten viikonloppu voi olla rauhallisen puoleinen sillä monet ovatkin jo todenneet lukevansa koko viikonlopun, Itse ajattelin käydä shoppailemassa ja nappailemassa viimeisiä kuvia Dublinista mikäli sää olisi aurinkoinen niinkuin luvattu! Maanantai aamuna edessä on pakkailua, illalla juhlimista ja tiistai aamuna nokka kohti lentokenttää ja Suomea! Nyt keskitytään kuitenkin tähän päivään ja seuraaviin päiviin vieraani kanssa ja keskitytään viettämään oikeen ylipaljon sisarusten välistä laatuaikaa. Viimeinen vieras Dublinissa on siis ihana pikkuveljeni (joka on minua 4 vuotta nuorempi ja yli 10cm pidempi…), joka viimemetreillä onnistui saamaan vapaata töistä, wipii!<3 Pubit here we come ! ;D


PS. Meistä on säälittävän vähän mitään kuvia yhdessä! Tämä tullaan korjaamaan täällä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)