maanantai 19. tammikuuta 2015

Still alive

Hellou! Täällä ollaan hengissä ja tulinkin nyt huutelemaan tänne pika moikat. Vikaa päivää viedään kovaa vauhtia ja vielä olisi asioita tekemättä! Aamulla kävin koululla tekemässä vikoja juttuja lentoja varten (paperien tulostusta) ja hoidettua vikoja vaihdon paperihommia. Sieltä kiidin vielä keskustaan shoppailemaan vikoja juttuja ja vaihtamassa yhden rikkimenneen ostoksen :)

Bussimatkalla napattu kuva Camden Streetistä

Nyt olisikin sitten kaksi tuntia aikaa kasata loput matkatavarat, tehdä ruoka ja syödä, laittautua illaksi ja hyökätä ulos ovesta! Melkeen olen pakannut, muta vielä tässä pitäisi säätää, että kaikki mahtuisi mukaan! Viimeiset kolme päivää olen myös viettänyt mukavasti flunssassa joten päivät on menet sängyssä koomaten. Eilen tosin keräsin itseni vielä keskustaan hieman shoppailemaan ja ihmettelemään kaupunkia.

Ennen tänne tuloa en tiennyt kuinka monella tapaa nimen Heidi voi kirjoittaa väärin.. 

Koska viimeiset päivät ja nämä vikat tunnitkin on menneet sellaisessa epäuskoisessa kieltotilassa, että suomeen ja arkeen olisi palattava on postauksienkin teko jotenkin jäänyt. Jotenkin se konkretisoi asiaa kun kirjoittaa, että huomenna illalla olen takaisin suomessa, ömm what? Onneksi en ole yksin epäuskoni kanssa ;D Mulla on vielä muutama postaus luonnoksissa ilman kuvia, ja kuvia ilman tekstejä, jotka tulen purkamaan suomesta käsin mahdollisimman nopeasti! Nyt siirryn kuitenkin ruokailun pariin, pakkailemaan ja valmistautumaan iltaan! Seuravan kerran postailenkin sitten Suomesta. Kuulostaapas typerältä ja epätodelliselta! :o

Ekat kamat lähti jo veljen mukana Suomeen, mutta silti 
mun tavarat ei meinaa mahtua matkalaukkuun xD

PS. Enpäs saanut syötyä kuivakaappia tyhjäksi :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)