torstai 1. tammikuuta 2015

Happy New Year

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Takana on ensimmäinen ulkomailla juhlitu uusi vuosi ja ilta olikin erittäin onnistunut ja ikimuistoinen :> Sää oli mitä mahtavin Suomen loskasäihin ja pakkasiin tottuneelle, sillä ulkona oli noin kymmenisen plus astetta ja liikkeelle lähdinkin ihan vain nahkatakin ja huivin voimin, eikä kylmä ollut missään kohtaan. Irlannille tyypilliseen tapaan saimme iltaan hieman sadettakin, joka onneksi ajoittui suht alkuiltaan jolloin kävelimme juhlapaikalle huimat 300m bussilta, joten sadekuuro ei meitä haitannut.


Ilta alkoi seitsämän aikaan kun Marian kanssa treffatiin O'Connel Streetillä mistä jatkettiin matkaa ystävämme ja hänen kamppieksiensä asunnolle jossa oli tarkoitus viettää aloittelut. Jokainen oli tuonut sovitusti jotakin pientä purtavaa juhliin ja loppupeleissä pöydässä olikin ihanat tarjoilut kaikkea pientä suolaista ja tietenkin boolia ;> Ilta menikin siinä musiikkia kuunnellen, höpisten, juoden ja juhlistaen vuoden vaihdetta kolme kertaa sillä piti muistaa Suomalainen, Saksalainen ja Irlantilainen vuoden vaihde. Näitä kaikkia juhlistettiin salmarihuikalla ja nyt sekin pullo on viimein entinen! ;>


 


Ennen puolta yötä lähdettiin kävelemään kohti Bank of Irelandin pääkonttoria jonka edessä oli uuden vuoden kunniaksi konsertti. Emme menneet ise konsertti alueelle, mutta musiikki kuului siihen reunamille oikein hyvin ja lopulta olikin count downin aika ja rakettien ampuminen jota oltiin tultu katselemaan. Raketit olivat säälittävät to be honest, vain sellaisia ylöspäin meneviä eri värisiä mitkä eivät edes räjähdä ilmassa.. Irlannissa on tosiaan kielletty rakettien ampuminen (tai näin meille kerrottu eikä niitä kyllä missään näkynytkään) joten itse niitä ei täällä pääse ampumaan.

 


Tästä matka jatkuikin Temple Barin alueelle uuteen vakkari pubiimme The Old Dubliner jossa loppuilta sujui tanssien ja laulaen. Illan paras biisi taisi olla Frozenista tuttu Let it go, joka räjäytti koko pubin laulamaan kovaan ääneen ;D Pubissa törmättiinkin pariin muuhun koulukaveriin joista Sabine asustaa sopivasti koulun asuntoloissa ja pilkun tultua sainkin hänestä matkaseuraa kotia kohti. Matka päätettiin taittaa kävellen sillä sää oli mukava, eikä kumpikaan ollut liian humalassa tähän touhuun. Päädyttiin hakemaan yöpalat Eddie Rocket'sista ja ihmettelemään kadulla vastaan tulevia ihmisiä. Paljon oli tappajakorkoja kädessä kantavia ja paljain jaloin tallustajia liikkeellä.

Naisten vessan viisauksia


Tänään olen nukkunut, katsellut Once Upon a Timen kolmannen kauden loppuun ja vain ollut. Koska ensimmäinen päivä on jo melkein takana tarkoittaa tämä sitä, että 18pv ja hyppään koneeseen ja takaisin kohti Suomea. Alle kolme viikkoa. Onko pakko? Tavalaan sitä odottaa Suomeen paluuta ja sitä oman elämän siellä jatkamista, mutta vitsi miten Dublinia tulee ikävä<3

PS. Kokeisiin luku on heikolla tolalla. Huomenna on pakko skarpata! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)