keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Fade St. Social

Takana on erittäin vauhdikkaat kuusi päivää! Torstaina tosiaan lähti aamusta kone kohti Lontoota jossa treffasin ihania ysäviäni suomesta<3 Lontoossa vietetyn kolmen päivän jälkeen oli aika siirty Dublinin maisemiin samaisten tyttöjen seurassa! Eilen aamulla tytöt lähti kohti Suomea ja minä jäin Dubliniin. Koneelta löytyisi lähemmäs 2000 kuvaa Lontoosta ja Dublinista ja pitäisikin niitä alkaa läpi käymään niin saisi tännekkin taas materiaalia! Lontoo kuvia siis luvassa lähitulevaisuudessa ;>

Tähän väliin jaan nyt kuitenkin ruokapaikka vinkkiä Dubliniin! Eilen tosiaan ajattelin koomailla kotona koko päivän, mutta Christina laittoikin viestiä, että illal on Nadeshin valmistujaiset joita juhlitaan Diceys clubilla. Päätettiin sitten tätä ennen mennä syömään ravintolaan jossa yksi Christinan luokkalaisista työskentelee, Fade St. Social, ja voi apua miten hyvää ruokaa!


Fade St. social toimii tapas tyyliin, eli pöytään tilataan annoksia ja kummallakin on omat lautaset joihin voi sitten keräillä tilatuista annoksista makupaloja :) Koska Christinan luokkakaveri oli tänään töissä oli hän varannut meille pöydän baari tiskiltä, eli edessämme oli siis keittiö jossa ruokia tehtiin. Mielettömät paikat sillä pääsimme ihastelemaan lähteviä annoksia ja juttelemaan Chritinan luokkalaisen kanssa siinä syödessämme.



























Koska keittiössä oli tuttu kokki saimme hieman ylinmääräisiä annoksia tilaamiemme lisäksi. Loppupeleiss olimme niin täynnä, että tuntui siltä kuin olisi vain pitänyt vyöryä kotiin sängyn pohjalle eikä lähteä tanssimaan Diceysiin! :D Saimme kyllä huvittuneita katseita niin kokeilta kuin muilta ruokalijoilta kun enimmillään taisi naamamme edessä olla kuusi eri lautasta, kuin muilla oli ehkä kahta ja kolmea! Ruoka oli aivan mieletömän hyvää ja niin upeasti esille laitettua :) Tänne vien kyllä kaikki Dublinin vieraat! Pahoittelen kuvien tärähtänyttä laatua, mutta siinä nälkäisenä ei kuvailuun jaksanut keskttyä liian kauaa ja muutama lautanen jäi kuvaamattakin.. ;o







Ilta tosiaan jatkui Diceysissä josta Nadesh oli hommannut koko seurueelle pääsyn yläkerran vip-puolelle. Nyt siis pääsimme näkemään Diceysin puutarhan yläkerroksista käsin. Tarkoitus oli olla ehkä tunti, mutta siinä hyvän muusikin soidessa tulikin tanssahdeltua pidempään ja kotiin löysin itseni vasta 2.30am, oh well! Tänään on vuorossa koti koomausta ja kokkailua, sekä koitan muutamia Lontoon kuviakin purkaa postauksiksi :)



PS. Tänään postitin viimin 1,5kk laukkuni pohjalla maanneet postikortit! xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)