maanantai 17. marraskuuta 2014

Saint Patrick's Cathedral

Yksi Dublinin suosituimmista turistikohteista, joka sijaitsee vieläpä suhteellisen lähellä kotiani ja jonka ohi kävelin kouluun hostelliaikoina puolentoista viikon ajan, mutta koskaan en käynyt. Jossain kohtaa vain päätin säästää kyseisen nähtävyyden siihen kun kaverit tulevat käymään, jotta itselläkin olisi jotain uutta nähtävää. Viikko sitten pidimme tyttöjen kanssa turistipäivän Dublinissa ja aloitimme kierroksemme kyseiseltä nähtävyydeltä.

Sisäänpääsy maksoi opiskelijalta 4,5e mikä nyt ei ollut päätähuimaava summa, ja meillekun tämä oli ainoa maksullinen nähtävyys Dublinissa niin maksoimme sen kiltisti. Katedraali oli todella näyttävä vanhan arkkitehtuurin ansiosta, jossa näkyi ihanat pienet yksityiskohdat ja koristeellisesti maalatut ikkunat. Ehdottomasti yksi paikka lisää mitä suosittelen nähtäväksi jos Dubliniin matkustaa. Kuvat on napsittu puhelimilla ja osa ehkä kameralla, nyt kun on kokoelma kaikkien meidän neljän kuvaamia kuvia eikä mitään tietoa mikä on kenenkin ottama. Antaa kuvien puhua puolestaan.


 

 


 


 

  

PS. Löysinpäs vielä muutaman unohtuneen postikortin.. Tuntui asteen hölmöltä kun korteissa puhuin aurinkoisesta säästä (joka vallitsi melkeinpä ekat 2kk). Nyt viimeiset 2vk on ollut iloisesti vesisadetta.. Noh ajatus on tärkein vaikka kuulumiset olisivatkin jo vähän vanhoja :D

2 kommenttia:

  1. NYT mäkin aktivoidun tässä kommentoinnissa, kun kerran siitä itsekin paasaan! :D Ihan mahtavia kuvia ja oispa hienoa päästä itsekin käymään... mun matkakuume kasvaa kasvamistaan, eikä tarttis päästä ees välttämättä justiinsa jonnekin lämpimään, vaan johonkin kaupunkikohteeseenkin ois ihanaa matkustaa! :) Pidäppä hauskaa siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh pitäis itsekkin skarpaa vielä lisää :D Norweigianilla oli just kaupunkilentoja alessa et sinne vaan shoppailee ;> ja Sas:ilta saa youth lipun alle 26v millä säästää kans aika hyvin ;D Dublin on kyllä ihan huikee paikka js Irlanti muutenkin, sellanen roadtrip paikka ;D

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)