keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Life lately

Multa ei varmaankaan kuukauteen ole tullut varsinaista kuulumis postausta, sillä postaukset ovat koostuneet lähinnä matkoista, vieraista ja nähtävyyksistä. Osa syy tähän myös on parin viikon takaiset deadlinet jotka nyt on jo onnellisesti takana, mutta sillon tuntuivat vievän kaiken ajan ja energian! Tästä syystä se arki mitä täällä elelen ei ole päässyt blogiin asti. Osittain myöskin siksi, ettei siinä arjessa ole ollut yhtään mitään kerrottavaa. Ensimmäinen deadline taisi olla heti hieman Lontoon reissun jälkeen, sitten tulikin vieraita tänne, lisää deadlineja, Pariisin matka, taas pari deadlinea, Edinburgh ja vielä viimeinen deadline!


Viimeinen puolitoista kuukautta on siis ollut enemmän ja vähemmän hektistä ja ne välipäivät mitä kotona tuli tuossa matkailun välissä vietettyä koostuivat lähinnä seuraavasti: Kouluun, kauppaan, kotiin kokkaamaan & syömään, kirjoita raporttia/pakkaa/tee välikuolema. Raporttien kirjoittelu jäi omalta osaltani vikoihin iltoihin ajankin puutteen takia, mutta yhtä lukuunottamatta kaikki menivät kiltisti läpi, ja se yksikin jäi vain 3p (seriosly!!) kiinni… Noh selvisipä nyt sekin, että jos kokeesta nappaan puolet pisteistä voin silti päästä kurssin vielä läpi, toivo siis elää, nyt pitäisi vain lukea niihin kokeisiin.

 

Kuitenkin kun viimeiset työt oli palautettu ja kaikki rumba ohi valtasi mielen sellainen zen-olotila, jonka ansiosta unohdin ruotsin verkkokurssin olemassa olon ja lähdin ystävieni kanssa juhlistamaan tätä hetkellistä vapautta kahvittelun merkeissä. Napattiin koululta bussi keskustaan ja suunnattiin Bewley's Cafehen nauttimaan irish coffeeta & kaakatoa, sekä ihanaa omenapiirakkaa. Istuskeltiin siinä muutamisen tunti höpistellen ja syöden, jonka jälkeen suunnattiin Zaraan shoppailemaan. Itselleni ei tällä kertaa tarttunut mitään matkaan, mutta säästyipä rahat aleihin ;>


Viikonloppu olikin sitten ensimmäinen varmaankin kk ilman koulutöitä, vieraita tai matkoja, joten linnottauduinkin perjantaina kotiin sängynpohjalle jossa vietin koko vklopun lukuunottamatta paria lenkkiä kauppaan tai kokkailuja keittiössä. Nukuin ylipitkiä yöunia onnellisena ja maanantaina starttasinkin uuteen viikkkoon energisenä!

Jälleen tuli keskiviikko ja saksalaisia vaihtareita oli lähdössä ulos ja pyysivät mutkin sitten vielä matkaan. Hieman mietitytti mitä illasta tulee sillä tunsin ennestään heistä vain kaksi ja olin ainoa jolta saksankieli ei luonnistunut, mutta onneksi ilta meni hyvin ja olikin suhteellisen vauhdikas ja hauska! :D Aloittelimme Dublin1 alueella eräitten saksalaisten luona ja illasta siirryttiin Howl at The Moon nimisellle clubille jossa on Wild Wednesdays, elikkäs kaikki juomat 2,5e. Koko ilta meni tanssiessa ja ihmetellessä ja pilkun tullessa alettiin suunnata nälkäisinä kohti O'Connel Streetin Burger Kingiä. Ruuat saatuamme minä nappasin taxin kotiin, nukkumaan taisin päästä 5am aikaan. Onneksi torstaisin on vain iltaluento ;D


Perjantaina pidettiin Christinan kanssa pitkästä aikaa kokkailuiltama ja lautasilta löytyi jälleen, ei ei pasta bolognesea, vaan kana cous cous. Ruoka oli jälleen hyvää ja muutamisen tunti katosikin vain jonnekkin syödessä ja kuulumisia vaihdellessa, sillä ei oltu pariin viikkon nähy kunnolla. Kotiin suuntailin puoli yhdeksän aikaan ja meillä oli vielä suuret suunnitelmat lähteä illalla ulos, mutta 10 päätimme, että sänky vei tälläkertaa voiton.


Lauantaina päätettiin lähteä ulos paremmalla menestyksellä ja illan teemaksi tulikin pubien kiertely ja livemuusikin metsästäminen! Koluttiin läpi Temple barin alueella varmaan kuusi vai seitsämän eri pubia ja ainakin kaksi pubia kahteen kertaan :D Live musiikki oli mahtavaa ja se tunnelma pubeissa on vain jotain omaa luokkaansa, illan aikana upposikin siiderit ja puolikas kalja?! mukavasti alas siinä höpistessä ja tanssiessa. Temple Barista suunnattiin Harcourt Streetille pyörätaxilla (nyt sekin on koettu) mielessä mennä vielä clubille, mutta siellä palloillessamme todettiin, että ei se kannata mennä tunniksi ja maksaa 10e ja suunnattiin nälkäisinä Camden Streetille etsimään ruokaa. Hampparit löytyi tällä kertaa Bobo's nimisestä paikasta ja ruokailun jälkeen käppäiltiin kaikki kotiin.

 

Sunnuntaille oli suuret suunnitelmat mennä museoihin, leffaan ja syömään sushia, mutta ne salakavalasti uponneet siiderit olivat eri mieltä ja nukuin itse onnellisesti neljään, kun Christina taas nukkui koko päivän :D Omakin liikuntani rajoittui kaupasta pakaste pizzan hakuun ja takaisin peittojen alle katselmaan sarjoja (Once upon a time, Season 1, check! Kiitos vaan Emppu ja Emma mulla on uus sarja addiktio).

Löysin eilen maailman parhaat voipopparit! Kelkin merkkiset 
ja ei luoja miten hyviä, Taffelit häviää kuus nolla :D

Alkuviikko on mennyt toipuessa lauantaista, kaupassa käyden, kokkailen ja kotona koomaillen. Nyt Jouluaattona kävin kävelyllä kanaalin varrella, Lidlissä ja tulin kotiin katselemaan joulusarjoja ja leffoja, postausta kirjoitellessa taustalla soi Michael Bublén joululevy. En lentänyt Suomeen sillä joulun alla lennot olivat 150-200e suunta ja tuntui tyhmältä maksaa tuollaisia summia muutaman päivän vuoksi. Meitä piti alunperin olla täällä kolme vaihtaria jouluna, mutta positiivisten ja negatiivisten yllätyksien myötä suunnitelmiin tuli muutoksia. Joulu fiilis on muutenkin hieman hukassa kun ulkona näyttää syksyltä ja muutama päivä sitten sain kotoa uutisen koiramme Idin nukuttamisesta. Melkein kolmetoistavuotias vauva on nyt paremmassa paikassa, mutta suru pienen pois menosta on silti vielä täällä<3 :'( Yksi niistä asioista joita pelkäsin vaihtoon lähtiessä oli juuri se, että Idi nukkuisi pois vaihdossa ollessani ja en enään näkisi karvaista vauvaani ja valitettavasti tämä pelko kävi toteen.

Kauppareissulla asustavat joutsenet :)

Nyt olisi tarkoitus ladata akkuja pari päivää peittojen alla, sarjoihin uppoutuen ja herkkuja syöden, ja sitten pitäisikin käydä tutkimassa aleja. aloittaa kokeisiin lukeminen, jotta niistä selvittäisiin kunnialla läpi! Kuulakärkikynällä kirjoittaen, neljä esseestä, 2,5 sivua kipale, ja aikaa kolme tuntia… Can't wait! Koitan kirjoitella jotakin postauksia tänne varastoon, että saisin julkaistua niitä tänne ja uutena vuotena otan mukaani oikean kameran jos vaikka saisin enemmänkin kuvia kun ei tarvitse pelätä, että akku loppuu ;>

Kuva: Pinterest

PS. Täällä kun Joulua juhlitaan vasta huomenna oli hassua kaupassa käydessä ihmetellä ihmisten määrää jokapuolella ja kauppoja, leipomoita yms jotka kaikki ovat täällä vielä normaalisti auki :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)