keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Cooking

Yeas we finally did it! Kahden viikon jälkeen oli ehkä aikakin.. Ensimmäinen kokkaus hostellissa on suoritettu onnistunein tuloksin, wuhuu! ;D Tämän hetkinen hostelli on Kinlay House jonka keittiössä kokkaaminen tapahtui saman aikaisesti neljän muun kokkaajan kanssa. Induktioliesiä on kaksi eripuolilla keittiötä, joten tämä ei ollut ongelma (toisinkun maailman tylsimmät veitset, mutta mitä hostellista voi odottaa). Meidän lisäksi keittiössä pyöri kolmen jätkän porukka tekemässä pasta bolognesea, toinen poika tekemässä tortellineja ja yksi vanhempi venäläinen mies tekemässä kalaa (josta saimme maistiaiset ruoka snapsien kera)
Hostellin keittiössä kokkailu osoittautui siis veitsiä lukuunottamatta oikein mukavaksi kokemukseksi. Ihmiset lainailivat toisilleen puuttuvia ainesosia ja fiilis oli mukava ja tulikin juteltua useamman ihmisen kanssa kokkailun ohessa. Meillekkin yksi ihana poika lahjoitti parmesaania jonka itse olimme unohtaneet ostaa, nam!


Christinan kanssa tehtiin pasta bolognese ja ensimmäinen "ongelma" oli tietenkin mitä siihen laittaa. Lopputulos oli sipuli, valkosipuli, porkkana (wtf taisi olla ensimmäinen ajatukseni. Ei porkkana kuulu liha kastikkeeseen :D mutta Christinasta kuului ja kun porkkanasta pidän laitettiin sekin kastikkeeseen ja hyvältähän se maistui), tomaattimurska, herkkusieniä ja lihaa. Shoppailut suoritettiin Lidlissä ja tietenkin kaikkea on niin paljon, että päätettiin perjantaina tehdä kasvis pasta ylijääneistä. Huomenna kun ollaan eri aikaan koulussa ja hostellilla. 

Lupauksena viimeiselle hostelliviikolle onkin kokata enemmän. Tähän mennessä kun ollaan opiskelijaystävällisesti syöty ulkona :D 
Hostellin wifi ei vieläkään toimi joten kännykkäpostaukset jatkuvat. Huomenna ajattelin kokeilla onneani Starbucksissa jos saisin kuviakin tänne taas! 


PS. Muuttolaskenta on alkanut 7pv! ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla, oot jo postailluki paljon :) ja jee et löysit vihdoin oman kämpän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii samoin sulla :) Joo tullu kirjoteltu ku ollu aikaa täällä! Ja joo viimeinki, jipiii! ;>

      Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)