perjantai 12. syyskuuta 2014

First days in Dublin

Tänään on meneillään jo neljäs päivä Dublinissa ja päivät on mennyt suhteellisen samalla kaavalla.
Aamulla herään 9.00 ja raahaan itseni hostellin aamupalalle, joka sisältää kaksia erilaisia muroja, paahtoleipää ja "tummaaleipää" (joka on erittäin kyseenalaisen näköstä ja kaukana tummasta leivästä, if you ask me) ja juomaksi kahvin/teen ja vettä. Ei siis kovin hääppöinen eikä todellakaan terveellinen, mutta ilmainen ja saa sillä mahan täyteen :)


Aamupalan jälkeen raahaudun takaisin omaan hostellihuoneeseen (jonka jaan 9 muun kanssa :D ) ja alan metsästämään asuntoja. Selaan kaikki sivustot läpi, lähetän sähköposteja ja soitan jos huone on "juuri oikeanlainen". Yleensä tarjoajat kuitenkin haluavat yhteydenoton sähköpostitse. Samalla datailen hetken, lueskelen blogeja, uutisia ja juoruilen ihmisten kanssa. Sitten laitan itseni ihmisen näköiseksi ja suuntaan lähellä olevalle alueelle jossa sijaitsee kaksi isompaa ostoskeskusta (toinen tavallisia liikkeitä ja toinen luxus merkkejä Celine, Chanel, Mulberry, Tiffany yms), paljon muita liikkeitä yhden kadun varrella ja iso puisto St. Stephens green.

Ekana päivänä olin vielä niin kipeä, että lähdin vain kävelemään hostellilta yhteen suuntaan ja ensimmäinen ravintola jonka löysin oli McDonalds (suprise!). Tuttu ja turvallinen ja siinä olossa olin vain onnellinen löytäessäni ruokaa. Ruokailun jälkeen poukkoilin takasin hotellille ja matkalta löysin ruokakaupan josta hain vettä ja iltapalaa. Hostellilla datailin jälleen hetken maailman hitaimmalla Wifi:llä, etsin asuntoja, vastailin maileihin ja menin nukkumaan toivoen aamulla parempaa oloa ja ääntä.Kaikki päivät ovat olleet tosi samanlaisia, kävelyä ympäri Dublin 2 ostoskatua (en tiedä oikee nimeä kyseiselle kadulle..), St. Stephens Greenin puistossa poukkoilua, asunnon etsimistä, datailua ja ruuan metsästämistä. Eilen sain hankittua viimein liittymän itselleni, joten sain netin käyttöön hostellin ulkopuolellakin mikä tarkoitti, että uskalsi kävellä vähän pidemmällekkin hostellilta, koska navin avulla pääsisi takaisin, Google Maps on mun uusi paras kaveri <3

Pikkuhiljaa alan odottamaan koulun alkua ja sitä, että saisi sellaisen arjen pyörimään täällä! Nyt kun tämä tuntuu enemmän lomailulta ja hengailulta täällä. Onneksi nyt tulin tänne ennen koulun alkua, sillä asunnon metsästys on aivan oma lukunsa ja on ollut ihana päästä vain pyörimään kaupungilla ajan kanssa ja vähän edes tutustua paikkoihin. Säät täällä ovat olleet upeat ja poikkeuksellisen hyvät! Paljon aurinkoa ja lämmin, ei vielä ensimmäistäkään sadekuuroa, tosin eiköhän sekin kohta jostain ilmesty. Tälläistä arkea tällä kertaa. Huomenna vaihdan yhdeksi yöksi hotelliin, hostellikun oli täynnä, ja sitten palaankin takaisin tuttuun ja turvalliseen hostelliin tosin pienempään huoneeseen. saa nähdä kuinkakohan ahdas se on kun on vain 4hengen huone! Noh se selviää sitten.
Ps. Ensimmäiset shoppailut Dublinissa check!2 kommenttia:

 1. Hih, tuo on sitä Brittien ja Irkkujen tummaa leipää! :D Vaalea leipä.. no se on yhtä valkoista, kun sun blogin tausta.. ;)

  Oih, tulee ihan ikävä Irlantiin sun blogin myötä! Lisää kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo niinhän se taitaa olla ;D Täytyy alkaa kantaa kameraa mukana niin saisi tännekkin enemmän kuvia :)

   Poista

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)