tiistai 9. syyskuuta 2014

Dublin

Here I am! Ja voin kertoa, että nyt mennään sitten vaikeamman kautta. Sain viimeviikon lauantaina jonkun flunssan itselleni ja nyt ei lähde ääntä ja tuntuu kun kurkussa olisi kaktus. Asiaa ei lainkaan helpota viime öiset kolmen tunnin yöunet joiden voimalla pitäisi tämä päivä jaksaa loppuun asti.

Lentäminen sentään sujui ongelmitta ja minä, sekä matkatavarani päästiin perille! Kentältä nappasin Taxin hostellille, sillä en vain jaksanut alkaa säätämään millään busseilla. Väsyneenä ja flunssaisena ei ole kyllä mitään hehkeää matkustaa. Äsken naputtelin taas varmaan kymmenisen asuntohakemusta jos joku niistä nyt tärppäisi ja saisin jonkun kodin tänne itselleen! Muuten on taas kolmen päivän päästä ihmettelemistä, että missäs sitä oikein asutaan :D Suuri miinus on tietenkin, etten voi soittaa kenellekkään asunnon tarjoajalle kun ääntä ei lähde, eli mailin varassa mennään!
Toivon että jostain joku asunto löytyisi :)

Tälle päivälle olin aluksi ajatellut vaikka mitä tekemistä (käytännön asioiden hoitamista), mutta nyt on olo flunssan takia niin heikko, että tekeminen taitaa jäädä ruuan metsästämiseen ja sen jälkeen sänkyyn kaatumiseen. Lhyet yöunet ja kahden tunnin aikaero on tässä olotilassa vaan liikaa. Suomessa kello kun olisi jo puoli 4, mutta täällä vasta puoli 2!
Täällä hostellissa on tosi kummallisen näköisä porukkaa xD Kansainvälinen ilmapiiri, kuten mainoksessakin lukee, ja huomattavasti enemmn miehiä kun naisia! Jotenkin olin odottanut paljon nuoria, mutta paljon täällä on myös yli 40 vuotiaita matkaajia. Hostelli vaikuttaa siistiltä ja mukavalta ja vuokrasinkin täältä häkin johon sain viskattua kaikki matkalaukkuni ja kassini!

Nyt ptiäisi kerätä voimia lähteä etsimään sitä ruokaa, vaikka kovasti houkuttaisi vain sänkyyn kaatuminen. Korvatkaan kun ei tykännyt flunssassa lentää.. Tulipa nyt vähän valivali postaus, mutta väsymys tekee tehtävänsä!
Oikeasti olen innoissani, että olen viimein täällä ja nyt vain jännitän miten asunnon kanssa käy ja että koulu alkaisi ensi viikolla! :> Ehkä pitäisi kaivaa salmiakit laukun pohjalta niin olokin paranisi!

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)