perjantai 19. syyskuuta 2014

Random pics

Heppa-kärryt. Näitä näkee aina liikenteen seassa ja St. Stephens Greenin edessä näitä on lähes aina odottamassa matkustajaa.

SPAR, näitä on täällä jokapaikassa!! Muistuttaa vanhan koulumatkan varrella olleesta SPAR:ista :DNäitä kukka-asetelmia jotka on tolpissa on joka puolella!
Melkeen joka risteyksessä on look left -> / Look right -> The Temple Bar !


Spire of Dublin
Koululla oli tänään ensimminen info joka kesti noin 45minuuttia. Infossa kerrotiin yleisiä juttuja Dublinista ja Irlannista, sekä opiskelusta Griffith Collegessa. Sellaisia asioita mitkä tässä viikon aikana on itselleen jo muodostunut melko itsestään selviksi ja sitten tietenkin itsellekkin ihan uusia juttuja! Paikalla oli kaikki vaihtarit jotka on vain yhden semesterin ja samalla saatiin huomisen aikataulut. Huomenna meidät jaetaan meidän omiin "faculteihin" elikkäs oman suuntautumisen mukaan. Jännä nähdä montaka meistä vaihtareista on business puolella, koululla kun on monia eri linjoja. Huomenna saadaan myös lukkarit loppuvuodeksi ja valitaan alustavia kursseja. Mulla ei ole vielä havaintoakaan mitä lukisin… Ainakin 30 credittiä on pakko lukea, joten pitää keksiä jotain ja toivoa ettei helpot kivat kurssit osu päällekkäin ;D Luennot alkaa meillä maanantaina ja siitä eteenpäin meillä on kaksi viikkoa aikaa seikkailla kurssien välillä, jonka jälkeen meidänon tehtävä lopulliset päätökset siitä mitkä kurssit suoritamme täällä ollessamme. Tälläistä random höpinää tällä kertaa, nyt pakko mennä nukkumaan että huomenna saa itsensä aamuksi koululle! :D

PS. Meidän koululla on starbucks… Oh well! ;>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)