torstai 4. syyskuuta 2014

Five

Lähtö on jo ihan super lähellä ja jäljellä olevat viisi päivää tuntuvat säälittävältä määrältä. Ne menevät ohi ihan hetkessä ja on jotenkin vaikea sisäistää, että viiden päivän päästä olen jo jossain ihan muualla.
Jossain missä minulla ei ole tulevasta oikeastaan mitään tietoa. Vain se missä vietän ensimmäiset kolme yötäni ja koska kouluni alkaa, noh jostain se on aloitettava! Onneksi varasin Dubliniin viikon aikaa ennen koulun alkua niin saan hoidettua jotakin arkisia asioita kuntoon, kuten puhelimen ja metsästettyä asuntoa!

Tähän mennessä Suomessa alkaa olla kaikki kasassa. Vakuutus on hankittu, matkalaukku ostettu, kortteja haettu ja vaihdettu ja koulullakin käyty hoitamassa vikoja juttuja. Ihan hassua kun kaikki kaverit ovat jo koulussa ja itse vain istuu kotona ja miettii mitä sitä pakkaisi matkalle mukaan ja mitä tarjoiluja keksisi lauantain juhliin :D

Kirjoittelen Suomesta varmaan vielä kerran, samalla kun avaan tämän blogin viimein julkiseksi niin joku näkeekin mitä tänne olen jo itsekseni mietiskellyt ennen lähtöä. Sitten pitääkin katsella miten Dublinista ehtii tänne kirjoittelemaan ja miten on nettiä käytössä ainakin näin alkuunsa. Kun en halua ostaa läppäriini nettiä, ennenkuin tiedän missä tulen syksyni asumaan, jos siellä sattuisi olemaan wifi, toivossa on hyvä elää..


Uusi matkakaveri - Samsonite 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)