sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Night out

Pahoittelen tärähtäneitä huonolaatuisia kännykkäkuvia! :DPäätettiin loppuviikosta, että lauantaina lähdetään ulos! Onhan täällä jo kolme viikonloppua nyt vietetty, että oli ihan korkea aikakin raahata itsensä katsastamaan Dublinin yöelämää clubille eikä vaan pubiin ;)
Lauantaina keräsimme itsemme ja lähdettiin kahdeksan aikaan The Temple Bariin istuskelemaan ja aloittelemaan bulmerssin pariin, nams! Siellä sitten vierähtikin parisen tuntia ihan huomaamatta höpistessä ja musiikkia fiilistellessä. Meillä kävi tosi hyvä tuuri ja saatiin pöytä porukallemme täpötäydestä baarista! Puoli yhdentoista aikaan oli aika jatkaa matkaa kohti Clubia. Meillä ei tietenkään ole mitään tietoa mikä on hyvä ja mikä huono, joten luotettiin täällä jo kaksi vuotta ollettein tyttösten mielipiteeseen hyvästä Clubista ja lähdettiin kävelemään St. Stepens Greeniä kohti. Paikaksi valikoitui Diceys, joka sijaitsee lähellä St. Stephens Greeniä. Clubille maksoi sisään viisi euroa ja paikka oli upea! Clubi oli osittain avoin joten meidän ilta meni tanssiessa Diceysin "puutarhassa" melkein kahteen asti. Oli ihan mahtavaa nauttia raikkaasta ilmasta, sopivasta lämpötilasta, hyvästä musasta ja tietenkin seurasta! ;> jalat tuli tanssittua kipeiksi sillä tanssilattialta ei malttanu lähteä kuin tiskille tai vessaan. 


Perus vodka-shotti lasista :'DLähdettiin kävelemään clubilta takaisin hostellille josta puolet suuntasi bussille ja me loput Eddie's Rockettiin joka taitaa olla uusi baarin jälkeinen vakkarimme :D Tällä kertaa ei enään hämmennytty portsarista vaan iskettiin suoraan listan kimppuun! Tällä kertaa pöytään päätyi bataatti ranskalaisia, pekoni-juusto ranskalaiset ja hamppari. Jokaiselle jotakin ja jälleen kerran taas herkullista ;>


Tänään herättiin kumpikin pirteinä joskus 11 aikaan ja suunnattiin alas tekemään aamupalaa omista eväistämme. Bageleitä ja banskua, mums! Nyt olisi tarkoitus lähteä kauppaa kohti ja alkaa kokkailemaan sen jälkeen illaksi ruokaa, pastaa suprise suprise, se vaan on se helpoin vaihtis hostellissa :)

PS. Edelleen ilman wifiä, hate it! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)