tiistai 21. lokakuuta 2014

Butlers Chocolate Café

Näitä herkullisia kahviloita löytyy vaarallisesti ympäri Dublinia, mutta nämä kuvat on napsaistu Dublin 2 keskustassa sijaitsevasta kahvilasta. Kahvila on suloinen, pieni ja henkilökunta ystävällistä. Jokainen suklaa ja herkku joka on esillä näyttää taivaalliselta ja tekisi mieli syödä ne kaikki, heti.
Tähän mennessä olen kuitenkin tyytynyt vain takeaway kaakaoon, tavalliseen ja valkosulkaan makuiseen, yep valkosuklaa kaakao NAM<3 





               

Kahvilasta saa siis monia erimakuisia kaakaoita, oli niin tavalista, valkosuklaata, tummaasuklaata ja minttua, sekä monia erilaisia kahveja. Itse en kahvista ymmärrä, mutta Christiina vannoo, että täältä saa Dublinin parhaat kahvit (ainakin tähän mennessä kokeilluista)! Plussaa annetaan myös siitä, että juoman tilatessa saa valita itselleen yhden konvehdin. Tällä kertaa testasimme tummasuklaa-sitruuna sydämet, niitä olisi voinut syödä lisääkin! ;)



Huomenna olisi ensimmäisen kurssityön palautus ja iskettyäni työni netin palautukseen tajusin palauttaneeni väärän version (päivittämätön sisällysluettelo, onneksi vain pari sivu numeroa väärin, oh well), eikä sitä tietenkään myöskään voi vaihtaa. Myöskin tulostaminen osoittautui ongelmaksi sillä en omista tulostuskorttia kirjastoon, joten huomenna pitää mennä tuntia aiemmin koululle tulostelemaan, etten vahingossakaan myöhästy tunnilta sillä tehtävän voi palauttaa vain ensimmäisen kymmenen minuutin aikana :D Perjantaiksi tulisi myös raapustella luonnos henkilöstöhallinnon kurssille (lopullinen raportti 3000 alkuperäistä sanaa) ja ruotsin verkkokurssissakin olisi jotain tehtäviä.. Tässähän alkaa olla kiire! Nyt kaipaisin taas Laurean helpohkoja ryhmätöitä ;> 

Tämä viikko tulee siis olemaan tylsä ja hyvin koulupainotteinen. Maanantaina raapustin Information technologyn raporttia tosiaan 2am asti ja tänään koululla viimeistelin sen lounas tauolla. Tämä ilta meneekin kivasti HR luonnosta raapustaessa.. Huomenna odottelee jälleen ruotsin verkkoluento (kuinka pihalla voikaan ihminen jostain kurssista olla..) jonka jälkeen jatkuu taas HR rapskan kirjoitus, hyi! Ja jotta viikko olisi oikein koulun täyteinen on meillä poikkeuksellisesti lauantaina koulua 9.30-17 ja aiheena pelkästään Management and Organisational Behaviour, Oh fun ! Noh katsellaan mitä tästä viikosta tulee :)

PS. Olen vihdoin päässyt käsiksi kokkailuun omassa keittiössä! ;>


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)