maanantai 13. lokakuuta 2014

Home away from home part 2

Seuraavaksi luvassa olisi kuvia keittiöstä (ja vähän eteisestäkin) ja tällä viikolla lupaan yrittää napsia kuvat omastakin huoneestani :D Tämä vain jotenkin tuntuu vielä niin autiolta kun kaikki tavarat on vaan reunoila ja huoneessa on vaan oikeastaan ne oleellisimmat huonekalut. Tosin mitäpä muutakaan tänne tarvitsisi kun tämä koti kuitenkin on väliaikainen :)

Keittiössä on tullut kokkailtua itsekseni lähinnä erilaisia pastoja (nopeita ja helppoja) ruuaksi, pakastepitsoja muutamisen kerran ja aamupalaksi tulee tehtyä yleensä leipää tai jogurttia marjoilla. Christinan kanssa kokattiin lauantaina täällä minun luonani vaihteeksi ja lautaselle pääsikin raikas salaatti jota olimme kumpikin ehtineet kaivata jo hyvän aikaa. Pastaa kun on tullut syöyä suhteellisen paljon sen helppouden ja halpuuden vuoksi!

Eteinen


Tasanteella joka näkyy portaiden päässä on minun huoneeni sekä vessa. Portaat joista näkyy vain "pohja" vievät kahden muun tytöt huoneeseen. Yläpuolellani ei ole siis ketään ja alapuolellani sijaitsee keittiö/ruokahuone.RuokailuhuoneKeittiö


Kuiva-aine kaapissa hyllyni muistuttaaki kaaosta :D Hyllylt löytyy vähän kaikkea aina tummastasuklaasta, mausteisiin, sipuliin, teehen ja hedelmiin. Ja kaikkea muuta oleellista mitä kaupasta olen matkaani noukkinut. Leipää ja pastaa kaapissa on kyllä lähes aina, viimeisen kk missio varmaan onkin syödä kuiva-ainehylly tyhjäksi ;D


Jääkaapista minulta löytyy aina appelsiini mehu, kananmunia, jogurtti, marjoja, margariini, juusto ja kalkkunaleike. Yleensä myös kurkku, mutta tässäpäs se oli juuri loppu :D Muuten jääkaapista löytyy satunnaisesti erilaisia ruokia mitä on tullut tehtyä tai mitä kaupasta nyt on sattunut tarttumaan matkaan. Jääkaapista siis alin hylly on minun!

Kodinhoitohuone


Kodinhoitohuoneesta löytyy niin pesukone kuin kuivausrumpu, mutta toistaiseksi olen pitäytynyt vain pesukoneen käytössä :D Olen melko varma, ett pilaisin vaatteeni jos laittaisin ne kuivausrumpuun, joten vaaatteita kuivailen välillä kodinhoitohuoneessa, tai omassa huoneessnai henkareilla. Pesuaineen saamme ostaa oman tai käyttää sitä, joka kodinhoitohuoneessa on jo olemassa :)

PS. Lontooseen 24pv ! Saan samaiset neidit Lontoon jälkeen myös Dubliniin seurakseni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)