tiistai 7. lokakuuta 2014

My school trip

Tänään aamusta käveltiin Christinan kanssa läheiseen Lidliin (hieman yli kilsan matka) ostamaan perusjuttuja keittiöön, jotta ruuan teko onnistuu. Lidli sijaitsee toisella puolella Grand Canalia kuin meidän asunnot ja keskusta alueella nimeltä Rathmines/Rathgar. Alue on todella kaunista ja täynnä söpöjä ovia, ihania pieniä ravintolaita, kahviloita ja kauppoja! Meillä onkin kauan ollut puhetta, että pitäisi joku päivä mennä sinne pyörimään ja käydä syömäss, kumpikin kuin ihastuimme alueeseen näytöissä ravatessa. Ostoskasseja käsissä kantaessa kaipasimme kumpikin kovasti autojamme.. Lohduttauduimme kuitenkin ajatukseen, että se on vain tämä eka kerta kun pitää raahata kamala säkillinen kamaa mukana, kaikki oleellinen (esim nutella) kuin piti ostaa kerralla!

Kauppareissun jälkeen kävin nopskasti koululla palauttamassa kurssivalintani minulle tyypilliseen tyyliin tunti ennen deadlinea ;> Koulua kun minulla ei torstaisin ole lukuunottamatta iltaluentoa puoli seitsämästä kahdeksaan, onneksi nyt on tämä viiden minuutin koulumatka, muuten voisi alkaa turhauttaa. Koska sää on taas upea ja aurinkoinen (no worries kohta ne sateet alkaa) päätin nappailla paluumatkastani kuvia, joten nyt näette minun huiman koulumatkani, sekä samalla kotikatuni ja vähän naapurustoa jossa asustan. Koitan nappailla tästä lähistöltä vähän parempia kuvia joku päivä kameran kanssa, nytkun matkassa oli vain iphone, niin saisin teille postauksen Portobellosta. Mutta nyt niitä kuvia minun päivittäiseltä koulumatkalta joka taittuu muutamassa minuutissa kävellen, ei voi valittaa ;>

Koulumme ympäröi muuri/aita ja 22 jälkeen sisään pääsee vaan portin kautta jossa pitää tunnistautua kämmenen jäljellä. Tämän oikeuden saa vain jos asuu koulun asutuksessa :)

The main gate

Matkani jatkuu South Circular Road:ia pitkin suoraan kunnes käännyn kotikadulleni.

Matkalta löytyy söpöjä taloja ja ovia!

"The risteys" Valoja saa odottaa satavuotta ja autoja tulee joka suunnasta.
Jokapuolella täällä on kirkkoja, joten tietenkin yksi löytyy kotikatuni päästä!

Kotikatu !


Home sweet home !

Sellainen lyhyt ja suhteellisen vihreä koulumatka siis minulla. Voisin joskus yrittää ottaa koulustakin jotain kuvia, tai tyytyä googlaamaan. Pitää kokeilla jos kameralla saisi jtn järkeviä kuvia koululta napsittua. Nyt siirryn kuitenkin keittiöön tekemään jotakin välipalaa itselleni ennen illan luentoa!
Koitan saada asunnosta otettua pian kuvia niin näette vähän millaisessa asunnossa sitä asutellaan :>

PS. Ensimmäinen yö omassa kodissa on takana. Oudon hiljaista ja outoa kun on näin paljon tilaa itselleen :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)