sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Home away from home part 3

Nyt varmaan tämä eniten odotettu osa kotipostauksesta, elikkäs se minun huoneeni missä minä asustan. Kuten varmaan aieminkin sanoin niin eniten vietän aikaa omassa huoneessani. Yleensä katselen sarjoja, ohjelmia, skypettelen, kirjoittelen blogiin ja suunnittelen matkoja :D Ihan vain sellaista perus arkihengailua, välillä kaipaa sen oman rauhan. Vaikka ruuan/aamupalan yms teenkin keittiössä kipitän aina omaan huoneesi syömään. Ainoa kerta kun olen keittiössä syönyt on kun kokkasimme Christinan kanssa täällä.

Huoneeni on iso ja melkolailla neliön mallinen. Kaikki huonekalut on paenneet reunoille ja ovat sekalaisia eivätkä juuri yhteen sopivia, mutta sisustetultavuokrahuoneelta ei kamalasti voikkaan odottaa :D Rakastan tilaa keskellä huonettani sillä se mahdollistaa blogilatesin (pop pilates) tekemisen, tarpeeksi tilaa riehua suuntaan ja toiseen ;> 


Ovessani on naulakko jossa roikkuu "käytössä" olevat takit. Toistaiseksi on pärjännyt vain neuleilla ja takki on ollut päällä ehkä viisi kertaa, joista kolme on sään vuoksi ollut sadetakki ;D Kokovartalopeilin alta löytyy matkassa oleva säälittävä kenkävalikoima joka kipeästi kaipaa laajennusta!

Kenkien vierestä löytyy vaatekaappi, rahi ja tuoli, sekä pöytä. 
Ja pala mattoa jota inhoan :D en voi sietää kyseisellä kuosilla olevia mattoja.. hyi! 

Ikkunan alta löytyy pöytä, kulmasta matkalaukku jonka päällä asuu ei käytössä oleva takki, elikkäs talvitakki! Matkalaukun edessä on tuoli jossa asuu käsilaukku, sekä pyyhe.

Hanavettä täällä voisi juoda, mutta se maistuu kloorilta joten huoneessa on aina yksi tai kaksi vesipulloa! 

Koska sisustuselementtejä ei halua ostaa kun ei niitä matkassa voi tuoda, olen iskenyt koristeeksi paperipusseja ja pahvisia rasioita joita on jäänyt ostoksistani. Kynttilät kuitenkin ostin Penney'sistä muutamalla eurolla, nytkun muistaisi ostaa tulitikut :D

Vaatekkaappiani rakastan ja olen jopa tykäistynyt sen punaiseen väriin.
Henkaritilaa on tarpeeksi, hyllyjä riittää niin pikkulaukuille kuin koruillekkin.
Näinkin pieni vaatekaappi on puolityhjä kun matkalaukun sinne purki, noh onpahan tilaa shoppailla ;>Ja pakko jakaa teille ihan uskomaton juttu mikä tapahtui viime yönä kun palattiin baarista kotiin 3am (selvinpäin kaksi siideriä nautittuna). Käytiin Eddie's rocketissa hakemassa yöpalaa ja tälläkertaa päätettiin ottaa takeaway. Käveltiin Christinan ja hänen poikaystävän kanssa Christinan ovelle, jossa hyvästelin heidät, kävelin metrin ja tunsin kun kummaltakin puoleltani juoksee joku todella läheltä, samalla tunnen paperikassin kahvojen repeävän kädessäni, kuulen jonkun huutavan WOHOOOOO ja näen kolmen jätkän juoksevan kovaa karkuun takeaway paperikassini mukanaan. Seisoin hetken ihan tyhmänä läikkynyt cola ja paperikassin kahvat kädessäni, käännyn ympäri ja portailla minua katsoo yhtä hämmentyneet Christina ja hänen poikaystävä. Tietenkin he olettivat että minulta vietiin käsilaukku ja itsekin piti tarkistaa olihan se vielä olalla, mutta onneksi jätkien matkaan lähti vain ruoka. Kuka varastaa ruuan toisen ihmisen kädestä? :D SERIOUSLY?! Kun alkuhämmenyksestä selvisi ja pääsin turvallisesti kotiin alkoi koko juttu lähinnä naurattaa, ihan epätodellista. Kukaan kaverinikaan ei täällä ole kuullut, että keneltäkään olisi varastettu ruokaa.. What the hell :D Osaanpahan ensi kerralla varautua tähän ja kantaa takeaway ruokani sylissäni kotiin turvaan!

PS. Lontoo tj19 ! Kohta nähdään murut <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)