tiistai 14. lokakuuta 2014

My neighborhood

Ajattelin, että helpoin tapa kuvailla teille asuinaluettani olisi napsia teille kuvia kauppamatkaltani :D Lähikauppani on Tesco (joka on koulumatkani varrella), mutta käyn myös usein Lidlissä ostelemassa ruoka aineksia. Kummassakin kaupassa on jo omat vakkari tuotteet mitä tulee niistä aina hamstrattua! Lidlistä saa kalkkunaleikkeen ja halvempaa vettä, Tescosta monivilja leivän ja juustoa ;> Täällä tosiaan voisi juoda vettä hanastakin, mutta suurin osa meistä vaihtareista juo pullosta lähdevettä. Hanavesi maistuu vain kummalliselta täällä, joten maksan mielummin vedestä Lidlissä sen kuusikymmentä senttiä kahdesta litrasta.

Kuvat ovat siis otettu viimeviikon perjantaina kun käytiin Christinan kanssa Lidlissä ostamassa raaka-ainekset salaattiin (jep ei pelkkiä hamppareita vaikka välillä täällä blogissa siltä kuulostaakin :D) ja viiniä illaksi ;> Matkani on tosi simppeli ja aikaa siihen taitaa kulua kymmenestä viitentoista minuuttia kävellen. Suurimman osan matkasta saan kuitenkin kävellä Grand Canalin varrella joten en todellakaan valita, mieluisat maisemat kävellä! Mutta antaapa kuvien siis puhua puolestaan ja kertoilla vähän millaisissa maisemissa asun (teknisesti ottaen kun ylittää kanaalin vaihtuu alue Portobellosta Rathminesiin, mutta kotiseutu se silti minulle on).


Söpöt ovet söpöillä pihalaatotuksilla ;>

Sitten ollaankin jo kotitietlä päästy Grand Canalin varteen.


Lenkkeilijöitten suosima reitti enkä ihmettele miksi, nätit maisemat! 
Ohi menee yleensä kymmenkunta lenkkeilijää.



Pocahontas puu : D



Ja iltasella tosiaan oltiin matkassa, joten vähän auringonlaskuakin saatiin kuviin ;>



Sitten ollaankin Lidlissä! Takaisinpäin matka tuntuu 
aina pidemmältä kaikkien kassien ja pussien kanssa… :D

Tänään tuli tosiaan havahduttua siihen, että ensimmäiset deadlinet alkaa lähestyä jo ensiviikolla ja mitäänhän en tietenkään ole tehnyt.. Onneksi on koko viikonloppu ja alkuviikko aikaa naputella kasaan lähes 20sivua raportteja englanniksi, oh my! Noh sinne on vielä aikaa niin mitä sitä suotta stressaamaan ;>

PS. Flights to Edinburgh, check! ;>

2 kommenttia:

Pidäthän kommenttisi asiallisena :)